Facilicom Solutions Energiemanagement

Wet- en Regelgeving gebiedt organisaties om maatregelen te nemen op het gebied van energiemanagement. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw organisatie voldoet aan de eisen van de overheid? Hoe ver bent u met de energietransitie?

Energiemanagement

Facilicom Solutions Energiemanagement is totaal aanbieder op energiegebied. Wij bieden diensten aan van advies tot volledige ontzorging. U bent verzekerd van minimaal energieverbruik, optimale kostenbesparing en u voldoet aan de meest recente wet- en regelgeving. Wij beschikken over de kennis, expertise en de nieuwste methodieken om onze klanten te begeleiden bij de energietransitie. Met onze expertise hebben wij een stappenplan ontwikkeld om in vier stappen nul op uw energiemeter te krijgen en een CO2 neutrale organisatie te realiseren.

Budgetneutraal

Hoe doen wij dit?

Wij helpen u graag om grip op uw energieverbruik te krijgen en gaan zelfs een stap verder door u te begeleiden in het traject naar CO2- neutraal. Om dit te bereiken gebruiken wij een stappenplan om in vier stappen uw energiemeter op nul te krijgen. De eerste stap is om uw energiegebruik te monitoren, hierbij maken wij gebruik van onze innovatieve en overzichtelijke app. Vervolgens kijken wij waar u het meest kan besparen op uw energie. Daarna gaan wij samen met u energiebesparende maatregelen implementeren om te kunnen vergroenen. Uiteindelijk begeleiden we u naar een organisatie die zelfvoorzienend is op het gebied van energie. Hieronder ziet u hoe wij dit doen.

In vier stappen naar nul op de meter

Budgetneutraal naar CO2- neutraal

Wij beseffen dat het traject naar CO2-neutraal een flinke investering vraagt, daarom hebben wij een eigen methode ontwikkeld om dit met het bestaande energiebudget mogelijk te maken, namelijk 'Zero Budget Sustainability'. Deze methode houdt in dat wij de energiebesparende en CO2- reducerende maatregelen kunnen implementeren met uw eigen energiebudget. Wij gebruiken de gerealiseerde besparingen om de energiebesparende maatregelen te betalen, zodat de implementatie plaatsvindt zonder extra investeringen.

Meer weten? Maak een afspraak met Facilicom Solutions Energiemanagement

Facilicom wordt CO2- neutraal in 2030

Wij kunnen zelf niet achterblijven en daarom wil Facilicom al in 2030 CO2-neutraal zijn. De expertise van Facilicom Solutions Energiemanagement wordt aangewend om dit te bewerkstelligen. De business case is gemaakt en de eerste stappen zijn al gezet!

Meer weten? Neem een kijkje op de speciale pagina site om te zien hoe de energietransitie van Facilicom verloopt en welke slimme maatregelen het bedrijf neemt. De ambitie wordt uitgelegd in het artikel Energietransitie kan zichzelf financieren.

Meer weten over Wet- en regelgeving, de Energie audit of Energielabel C? Klik hier