Huisvesting

Huisvesting

Uw huisvesting moet aansluiten bij uw organisatiedoelstellingen. Een goed passende huisvesting leidt tot een inspirerende en prestatie-bevorderende werkomgeving. Huisvesting is meer dan alleen een gebouw. Organisatie, vastgoed, huisvesting, beheer en exploitatie, energie en facilitaire dienstverlening raken steeds meer met elkaar verstrengeld. U wilt in ieder geval huisvesting die aansluit bij uw organisatiedoelstellingen en visie.

Wij benaderen uw vraag vanuit deze brede scope. Wij begeleiden onze opdrachtgevers in hun huisvestingsvraagstukken vanaf eerste idee tot en met nazorg. We kijken naar de werkprocessen, uw organisatiestructuur en de huidige omgeving. We creëren samen met u de meest gewaardeerde werkomgeving en adviseren u hoe daar te komen. Samen met u gaan we voor de huisvesting die past bij uw organisatiedoelstellingen, een visitekaartje is voor uw relaties en medewerkers en duurzaam is in exploitatie. Wij begeleiden u in dit proces, geven u advies en voeren dit projectmatig uit.

Ondersteuning bij (her)huisvesting

Wij bieden meer dan alleen huisvestingsmanagement, projectmanagement en advies. Wat wij doen voor u is een zuivere koers samenstellen, de mensen inspireren, motiveren en adviseren. Bovendien ondersteunen wij u op strategisch, tactisch en operationeel niveau bij diverse (her)huisvestingsvraagstukken.