Recruitment

Veel bedrijven laten het werven en selecteren van facility professionals aan Facilicom Solutions over. Vinden we niet zo gek. We hebben de kennis, het netwerk en een goed inzicht in potentiële professionals voor uw organisatie. En omdat de kwaliteit van onze medewerkers bepalend is voor het succes van uw organisatie, doen wij hier geen concessies aan. 

Persoonlijke benadering

We staan voor een persoonlijke benadering. Dit begint al bij het opstellen van het functieprofiel. Dat doen we samen met u. De cultuur en ontwikkelingen van uw organisatie zijn uiteindelijk vaak doorslaggevend in het selectieproces. Als we de harde en zachte criteria hebben vastgesteld, herkennen en selecteren we de professionals die het beste in uw organisatie passen. 

Complete begeleiding

We stellen verder de functieprofielen op en verzorgen de werving en selectie en de integriteitsscreening. We kunnen dit pakket uitbreiden met een assessment-analyse en -rapportage, een persoonlijkheidstest en de complete begeleiding van het selectieproces.

Drie complete pakketten

Onze recruitment-dienstverlening staat tot uw beschikking in de vorm van drie uitgebalanceerde en complete dienstenpakketten. Die hebben we ingedeeld in brons, zilver en goud.

Recruitment, Dienstverlening