Trainingen, workshops en business games

Leren door te doen

Het toevoegen van een spel of simulatie aan een training zorgt voor een verhoogd leereffect. “Je gaat het pas zien als je het doorhebt” is de reden waarom wij in al onze trainingen een combinatie bieden van leren en ervaren. Ook met onze simulatie games verbeter je als team door het te doen!

Onze professionele trainers kunnen u en uw medewerkers trainen en begeleiden op het gebied van samenwerking (als een team), het maken van een (strategische) visie en aspecten van beleving, gastvrijheid en klanttevredenheid.

Rocket Game

Wij hebben een aantal innovatieve business games ontwikkeld. Een voorbeeld hiervan is onze Rocket Game: “Ervaar de druk van het runnen van een bedrijf in een team simulatie game”.

Wil je in een dag met je team de vaardigheden, kennis en commercieel besef laten ervaren die nodig zijn om een succesvol bedrijf te laten groeien en floreren? Wil je beter samenwerken en de geleerde verbeteringen vertalen naar de eigen organisatie en verantwoordelijke rollen? Wij bieden exclusief deze game aan in Nederland.

Flyer 'Rocket Game' Facilicom